Всички виждат ролята на Парламентарната група на ДПС, за да

...
 Всички виждат ролята на Парламентарната група на ДПС, за да
Коментари Харесай

Карадайъ от Сунгурларе: Всички виждат ролята на ПГ на ДПС, за да има стабилност в България

 izbori_2023_v1_013

 

Всички виждат ролята на Парламентарната група на Движение за права и свободи, с цел да има непоклатимост в България. Това съобщи председателятт на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Сунгурларе.

Знаем, че в тези спешни времена имаме доста проблеми. Нашите претенденти познават проблемите на хората от Сунгурларе и знаят по какъв начин да ги решат, уточни Карадайъ и посочи експертизата на Движение за права и свободи и на Парламентарната група на Движението.

Вие доста добре виждате през днешния ден, в тази спешна обстановката, каква е ролята на ПГ на Движение за права и свободи, с цел да има непоклатимост в България, акцентира Карадайъ.

Време е за ново начало в община Сунгурларе. То ще пристигна с избора на инж. Димитър Гавазов за кмет, безапелационен бе ръководителят на Движение за права и свободи.

Гледайки това голям брой, имам чувството, че на 29 октомври изборите в Сунгурларе ще приключат с определен кмет – инж. Димитър Гавазов, с минимум 12 общински съветници от Движение за права и свободи, отпред с господин Ружди Хаджен, и с минимум 12 кметове на кметства от Движение за права и свободи, съобщи Карадайъ.

Централният избирателен лъч сме тук, с цел да подкрепим жителите на Сунгурларе. Да дадем нашата гаранция, че сме загрижени за решаването на проблемите на жителите на общината, уточни Карадайъ.

Нашата поддръжка за хората идва с избора на достойните претенденти за кметове на кметства, общински съветници и кмет на Сунгурларе. Изборът с № 57, прикани Мустафа Карадайъ.

Имам волята и решимостта да намирам решения, свързани с развиването на община Сунгурларе, сподели инж. Димитър Гавазов. Зад мен са хора и организации, които подсигуряват, че с тяхната поддръжка можем да сложим Сунгурларе на едно по-високо икономическо ниво. Подкрепя ме най-силната, съвременна и сигурна партия в България – Движение за права и свободи, добави Гавазов. Той уточни, че знае действителните проблеми на Сунгурларе и е подготвен да работи за разрешаването им още от първия ден.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР